Nu: Bijna alle schapenvachten voor € 69,99

Assortiment

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij Het Warme Schaap als leverancier van producten optreedt. Het Warme Schaap is gevestigd te Drachten, Nederland. Het Warme Schaap is ingeschreven in het Handelsregister te Noord Nederland, KvK-nummer 01113545.

Overeenkomst

De koopovereenkomst tussen Het Warme Schaap en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant. Dit gebeurt normaal gesproken binnen enkele minuten na het plaatsen van de order. Het Warme Schaap behoudt zich het recht voor om elke bestelling individueel te beoordelen.
Een order is 10 werkdagen geldig vanaf de datum van bevestiging; indien binnen die termijn de betaling niet is bij geschreven op de bovenstaande rekening, behoudt Het Warme Schaap zich het recht voor de koop te ontbinden. Deze periode kan eventueel worden verlengd in overleg.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief 21,00% BTW. 

Afkoelingsperiode

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kan het, indien in onbeschadigde verpakking en ongebruikt, binnen 14 dagen worden teruggestuurd. De koper ontvangt het geld terug, inclusief de betaalde verzendkosten of Het Warme Schaap brengt het bedrag in mindering op uw volgende bestelling. Daarbij draagt de koper zelf alle kosten van retourzending, inclusief de BTW en eventuele boetes van de transporteur wegens onvoldoende/geen frankering of verkeerde adressering.

Uw contactgegevens

Het e-mailadres dat door de klant wordt opgegeven als contactadres, wordt regelmatig door de klant gelezen en kan dus door Het Warme Schaap worden gebruikt als betrouwbaar communicatiemedium. Het Warme Schaap behoudt zich het recht voor de door de klant verstrekte adresgegevens en telefoonnummer te controleren op echtheid.

Betalingsvoorwaarden

Er zijn 6 mogelijkheden van betaling en levering:

 1. Versturen en vooruitbetalen via iDeal.
 2. Versturen en vooruitbetalen op rekening NL59RABO0188983317 bij de Rabobank t.n.v. Het Warme Schaap te Drachten. Uw betaling dient binnen 10 dagen op deze rekening te zijn bijgeschreven. 
 3. Vooruitbetaling op bovengenoemde rekening en zelf afhalen.
 4. Vooruitbetaling via iDeal en zelf afhalen.
 5. Versturen en achteraf betalen via Billink
 6. Contant betalen bij afhalen.

Levertijden

Bij keuze voor bestelling middels vooruitbetaling of achteraf betaling en verzenden wordt een artikel, indien voorradig, binnen 5 werkdagen geleverd na ontvangst van de (vooruit)betaling. Het Warme Schaap hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft u het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden. Normaal gesproken worden de bestellingen indien gedaan voor 17.00 de volgende werkdag, behalve maandag, bezorgd. Ook bezorging op zaterdag is mogelijk.
Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Het Warme Schaap is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.

Verzendkosten in Nederland

Voor de verzending binnen Nederland wordt € 3,99 in rekening gebracht.

 

Garantie en Klachten 

Uiteraard neemt Het Warme Schaap elke voorzorg in acht om uw bestelling zo correct mogelijk af te handelen.
U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u Het Warme Schaap daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 5 dagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.
Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft u de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan gerestitueerd te krijgen.
Reclamering terzake van gebreken in de producten dient schriftelijk of per e-mail en zo spoedig mogelijk te geschieden doch uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst op het afleveradres ofwel - bij niet zichtbare gebreken - binnen 10 dagen nadat de gebreken redelijkerwijs konden worden geconstateerd. Vorderingen en verweren, gegrond op feiten die de stelling zouden kunnen rechtvaardigen, dat het afgeleverde product niet aan de overeenkomst beantwoordt, verjaren na verloop van twee jaar na ontvangst op het afleveradres.
Het Warme Schaap stelt een prettige relatie met onze klanten op prijs, en doet haar best om u zo goed mogelijk te bedienen. Hebt u desondanks klachten, maak deze dan kenbaar. Dit kan via het contactformulier of schriftelijk per post. We zoeken dan gezamenlijk een oplossing.
Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord met deze afspraken. Het Warme Schaap kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Gegevensbeheer en privacy

De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties/ de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Het Warme Schaap nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Dit is mogelijk voor de klant door een e-mail te sturen. Dit is alleen mogelijk met het reeds eerder gebruikt e-mailadres of door middel van een schriftelijk verzoek vergezeld van een kopie van een geldig legitimatiebewijs.
Het Warme Schaap zal de door de klant verstrekte gegevens opnemen in een bestand. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de klant.

 

Winkelwagen
Verzending
Waarom Het Warme Schaap ?
 • Natuurlijke producten
 • Eerlijke prijzen
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen
 • Of achteraf betalen
 • Telefonische helpdesk
 • Ruilen binnen 14 dagen